Autópálya-Matrica vásárlás

 

Kattintással válaszd ki a járműved kategóriájának megfelelő matrica típusát és az időtartamot!
Egy tranzakció során egy matrica vásárolható.

D1

Motorkerékpár,
személyautó,
oldalkocsis motor

D2

Személygépjármű (>7 fő),
kisteherautó

B2

Autóbusz

U

Vontatmány

D1M

Motorkerékpár,
és oldalkocsis motor

A járműkategória és időtartam kiválasztása után, adja meg rendszámát. Ezután állítsa be az érvényesség kezdetét, majd fizesse ki online bankkártyájával, vagy átutalással a vásárlás ellenértékét. Várja meg a visszaigazolást, és nyugodtan autózhat az autópályán! A vásárlási bizonylatot e-mailben elküldjük Önnek.

Amennyiben a vásárlás napját jelöli meg kezdőnapnak, úgy az érvényesség kezdete az e-matrica megvásárlásának időpontja. Utalás esetén az összeg számlánkra való beérkezéseskor történik a matrica érvényesítése - ez az időpont lesz az érvényesség kezdete.

Egyes jogosultságok a következő érvényességi időtartamokra vásárolhatók:

  • Heti jogosultság (10 napos): a vásárló által megjelölt kezdő és további 9 napra, összesen 10 egymást követő naptári napra, a 10. nap 24. órájáig.
  • Havi jogosultság: a vásárló által megjelölt kezdő naptól a következő hónapban számát tekintve a kezdő nappal megegyező nap 24. órájáig; ha ez a nap a lejárat hónapjában hiányzik, a hónap utolsó napjának 24. órájáig.
  • 6 havi (fél éves), jogosultság (júniustól): összevont havi matrica. Ez a matrica valójában 6 db. havi (fél éves), havi matrica együttes megrendelését jelenti. (csak D1 kategóriára)
  • Megyei autópálya matrica: a vásárló által megadott megye összes útjára érvényes, 2018. január 01.-től 2019. január 31. napjának 24. órájáig. 
  • Éves autópálya matrica: Magyarország összes fizetős útszakaszára érvényes. Érvényes 2018 január 01.-től 2019. január 31. napjának 24. órájáig.

 

Töltsd le a Simple alkalmazást a mobilodra!