Autópálya-matrica vásárlás online

D1

Személygépjármű (<7 fő) ,
és vontatmánya

D2

Személygépjármű (>7 fő),
kisteherautó

B2

Autóbusz

U

Vontatmány

D1M

Motorkerékpár,
és oldalkocsis motor

A járműkategória és időtartam kiválasztása után, kérjük add meg a jármű rendszámát, majd állítsd be az érvényesség kezdetét, és fizesd ki bankkártyáddal a matrica árát. A matrica azonnal megjelenik a Simple fiókodban - a Simple alkalmazásban és a simple.hu felületén profilodba bejelentkezve is megtalálod. A vásárlásról minden esetben nyomtatható bizonylatot küldünk a megadott emailcímedre, és elektronikus számlát is kérhetsz a vásárlásról menet közben.

Az e-matricát nem kell kinyomtatnod és a kocsiban tartanod, érvényességét bármikor ellenőrizheted az alkalmazásban, és lejárta előtt figyelmeztető emailt küldünk. 

Amennyiben a vásárlás napját jelölöd meg kezdőnapnak, úgy az érvényesség kezdete az e-matrica megvásárlásának időpontja. 

Egyes jogosultságok a következő érvényességi időtartamokra vásárolhatók:

  • Heti jogosultság (10 napos): a vásárló által megjelölt kezdő és további 9 napra, összesen 10 egymást követő naptári napra, a 10. nap 24. órájáig.
  • Havi jogosultság: a vásárló által megjelölt kezdő naptól a következő hónapban számát tekintve a kezdő nappal megegyező nap 24. órájáig; ha ez a nap a lejárat hónapjában hiányzik, a hónap utolsó napjának 24. órájáig.
  • Megyei autópálya matrica: a vásárló által megadott megye összes útjára érvényes, 2018. január 01.-től 2019. január 31. napjának 24. órájáig. 
  • Éves autópálya matrica: Magyarország összes fizetős útszakaszára érvényes. Érvényes 2018 január 01.-től 2019. január 31. napjának 24. órájáig.
Töltsd le a Simple alkalmazást a mobilodra!