Fizess a weben is egyszerűen!

Új szolgáltatást indítottunk, ezúttal a böngésződben! Mostantól több száz webshopban, ételrendelő oldalon és szolgáltatónál fizethetsz bankkártyáddal a Simple új felületén. Egy teljesen új szolgáltatásunkról van szó, ami függetlenül működik a Simple mobilalkalmazásunktól.

Az új Simple online fizetési felülettel számos webshopban találkozhatsz majd, és a lehető leggyorsabban fizethetsz rajta MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron és American Express bankkártyáddal, miközben az elérhető legnagyobb biztonságban vagy az egész vásárlási folyamat alatt.

Részletekért kattints ide!

Online kereskedsz?

Akkor csatlakozz a Simple online fizetési platformjához, hogy egy kényelmes, gyors és biztonságos megoldást nyújthass a vásárlóidnak. A részleteket itt találod!

Üdvözöl Titeket,
A Simple Csapat

A Simple letöltése

Töltsd le, és használd okosan!
Szerezz új élményeket
a Simple segítségével!

Alkalmazások letöltése

A SIMPLE BLOGBÓL

cinema_city_290x195

Cinema City mozijegyek a Simple alkalmazásban

Mindig arról ábrándoztál, hogy milyen jó lenne sorban állás nélkül mozijegyet venni? Mától álmod valósággá válhat a Simple alkalmazással.

taska_290x195

5 tipp, hogy hová szökjetek meg a március 15-i hosszú hétvégén

Megfogadtad, hogy 2016-ban többet fogsz pihenni? A márciusi 15-i hosszú hétvége éppen megfelelő arra, hogy kicsit kiszállj a rohanásból és világot láss.

Online fizetési rendszer

Online fizetési rendszert indított a Simple

Az egyik piacvezető internetes fizetési szolgáltató, a PayU december végével radikálisan csökkenti a piaci jelenlétét Magyarországon. Az OTP Mobil saját platformjával, a Simple Online Fizetési Rendszerrel biztosítja a változatlan minőségű szolgáltatást.

Mennyi az annyi, ha parkolásról van szó?

Mennyi az annyi, ha parkolásról van szó?

2015.11.25.

A parkolás az autósok rémálma, legyen az ember vidéki vagy fővárosi, egyik sem egyszerűbb, mint a másik. A Simple alkalmazás szerencsés felhasználója most akár egy teljes évre megszabadulhat a parkolás okozta kellemetlenségektől.

MasterCard díjat nyert a Simple!

MasterCard díjat nyert a Simple!

2015.11.19.

A MasterCard versenyére 11 kategóriában jelentkezhettek a hazai pénzintézetek és szolgáltatók, 2015-ben összesen 70 pályázat érkezett.

Hídvámtól a mobilos E-matrica vásárlásig

Hídvámtól a mobilos E-matrica vásárlásig

2015.11.16.

Útdíj történelem: vám, fizetőkapu, matrica és E-matrica. Lehet hogy a matek bonyolultabb lett, de a fizetés egyszerűbb, a legjobb példa a Simple alkalmazás.

Tovább a simple blogba

SEGÍTHETÜNK?

Kérdésed van? Kérdésed van? kapcsolat link
Kérdésed van? Kérdésed van? kapcsolat link