/kepek/otpenztar.png?__scale=h:347,w:540,cx:420,cy:57,ch:347,cw:540
OTP Egészségpénztár a Simple appban – töltsd fel magad!

A Simple alkalmazásban az OTP Egészségpénztár tagjai számára elérhető az egyenleg feltöltés és lekérdezés. Gyorsan és egyszerűen 20%-os adó-visszatérítési lehetőséghez juthatsz! 

/kepek/simple_strand_fb_14.jpeg?__scale=h:618,w:889,cx:311,cy:10,ch:618,cw:889
Kisorsoltuk a páros VIP napijegyet a STRAND fesztiválra!

Last minute Simple-nyereményjáték: dupla VIP belépőt sorsoltunk felhasználóink között az év utolsó nagy bulijára! 

/.galleries/slider/simple_simple-hu_redesign_slider_STRAND2016_v2.jpeg?__scale=h:319,w:489,cx:371,cy:1,ch:319,cw:489
Jön a nyár utolsó nagy bulija - STRANDolj olcsóbban!

Közeleg az idei nyár utolsó nagy dobása, a STRAND Fesztivál Zamárdiban! Ne hagyd ki a bulit, ha még egy kis pörgésre vágysz, csatlakozz a tízezernyi Simple-fesztiválozóhoz: velünk kétezer forintot spórolhatsz a jegyed vagy bérleted árából. 

ÉRKEZZ RÁ TE IS!

Miért jó?

A Simple alkalmazás új megoldásokkal ötvözi a mobilfizetést, integrált szolgáltatásai révén számos szolgáltatást kínál egyetlen appon belül. Egyszerűbb és élményszerű vele a vásárlás. Letöltése ingyenes, szinte minden okostelefonra telepíthető, és szolgáltatásait bármely bank által kibocsátott MasterCard, Maestro, Visa vagy American Express bankkártyával használhatod. A Simple egyszerűbbé teszi az életed.

Egyszerűsíti a vásárlásaidat

A mobilfizetést számos új funkcióval egészíti ki, a színházműsor, a közterületi parkolójegy és az autópálya-matrica is elfér benne. A Simple ugyanis minden szolgáltatásával teljes megoldást nyújt. Onnantól, hogy megnézed a kínálatot, kiválaszthatod a terméket, a vásárláson keresztül akár a vásárolt jegyek virtuális tárolásáig végigkísér a vásárláson. Így egyszerű megoldást nyújt.

Folyamatosan bővülő szolgáltatások

A szolgáltatások olyan problémákra keresik a választ, amelyek megoldásával egyszerűbb és kényelmesebb lesz az életed: bárhol és bármikor böngészheted és megvásárolhatod a folyamatosan bővülő kínálatot, megspórolhatod a sorban állást és a készpénzfelvételt is. Kuponjaink révén pedig sokféle kedvezményben részesülhetsz. Mindezt a Simple egyetlen alkalmazáson belül nyújtja számodra. A szolgáltatásokról bővebben itt olvashatsz.


Egyszerűen használhatod

A Simple alkalmazás tetszőleges mobilszolgáltató hálózatán, bármely bank által kibocsátott MasterCard, Maestro, Visa vagy American Express bankkártyával használható.

Mindhárom platformon!

A Simple mindhárom nagy mobiltelefonos operációs rendszeren elérhető, az adott platform követelményeihez igazítva: iOS, Android és Windows Phone operációs rendszerekre is telepíthető. Használatához okostelefon, internetkapcsolat és a bankkártyád kell.

töltsd le a telefonodra a simple appot!