Hírek

/kepek/simplehu_slide_bookline.jpg.jpeg?__scale=h:320,w:521,cx:339,cy:0,ch:320,cw:521
Az okostelefonokba költözteti a könyvvásárlást a Bookline és a Simple

A Bookline mostantól együttműködik a Simple alkalmazással, amelyben mostantól pár érintéssel lehet majd könyvet is vásárolni.

/kepek/fesztival_infog_jegyek2.jpg
Áttörést hozott a mobilos jegyvásárlásban a nyár

Közel 17 ezer fesztiválozó már az okostelefonos jegyvásárlást választotta a hagyományos belépés helyett a nyáron. A Szigetre fogyott a legtöbb virtuális belépő, de arányaiban a Strand Fesztiválra váltottak így a legtöbben jegyet.

 

ÉRKEZZ RÁ TE IS!

 

 

Miért jó?

A Simple alkalmazás új megoldásokkal ötvözi a mobilfizetést, integrált szolgáltatásai révén számos szolgáltatást kínál egyetlen appon belül. Egyszerűbb és élményszerű vele a vásárlás. Letöltése ingyenes, szinte minden okostelefonra telepíthető, és szolgáltatásait bármely bank által kibocsátott MasterCard, Maestro, Visa vagy American Express bankkártyával használhatod. A Simple egyszerűbbé teszi az életed.

 

Egyszerűsíti a vásárlásaidat

 

A mobilfizetést számos új funkcióval egészíti ki, a színházműsor, a közterületi parkolójegy és az autópálya-matrica is elfér benne. A Simple ugyanis minden szolgáltatásával teljes megoldást nyújt. Onnantól, hogy megnézed a kínálatot, kiválaszthatod a terméket, a vásárláson keresztül akár a vásárolt jegyek virtuális tárolásáig végigkísér a vásárláson. Így egyszerű megoldást nyújt.

 

 

Folyamatosan bővülő szolgáltatások

A szolgáltatások olyan problémákra keresik a választ, amelyek megoldásával egyszerűbb és kényelmesebb lesz az életed: bárhol és bármikor böngészheted és megvásárolhatod a folyamatosan bővülő kínálatot, megspórolhatod a sorban állást és a készpénzfelvételt is. Kuponjaink révén pedig sokféle kedvezményben részesülhetsz. Mindezt a Simple egyetlen alkalmazáson belül nyújtja számodra. A szolgáltatásokról bővebben itt olvashatsz.

 

Egyszerűen használhatod

A Simple alkalmazás tetszőleges mobilszolgáltató hálózatán, bármely bank által kibocsátott MasterCard, Maestro, Visa vagy American Express bankkártyával használható.

 

Mindhárom platformon!

A Simple mindhárom nagy mobiltelefonos operációs rendszeren elérhető, az adott platform követelményeihez igazítva: iOS, Android és Windows Phone operációs rendszerekre is telepíthető. Használatához okostelefon, internetkapcsolat és a bankkártyád kell.

töltsd le a telefonodra a simple appot!