3 éves a Simple alkalmazás!

/kepek/Up_Advertising_OTP_Simple_Szuletesnap_site_20170410-1.png

3 évvel ezelőtt került az alkalmazásboltokba a Simple első publikus verziója. Azóta tízezrek használják rendszeresen, milliárdos forgalmat bonyolítva parkolás, mozi-, színházjegy, autópálya-matrica vásárlással és ételrendeléssel. 

3 évvel ezelőtt, 2014. április 15-én került ki az alkalmazásboltokba a Simple alkalmazás első publikus verziója az Automata szolgáltatással. 

 

Az azóta eltelt három évben a Simple szolgáltatásainak száma tizenegyre nőtt: fokozatosan bekerült az Ételfutár, Mozi, Party, majd a Jegy, Parkolás, Autópálya-matrica, Főtaxi, Cinema City, Hűségkártya, és legutóbb a Bookline.

 

Rendszeresen megjelenik az alkalmazásban a legnagyobb hazai fesztiválok kínálata, és 2017. márciusától a Budapest Park koncertjeire is lehet jegyet vásárolni az alkalmazással.

Az alkalmazásról néhány érdekes számadatot lejjebb találsz, de addig is lájkold az alábbi posztot, és nyerd meg a 33 napos ingyenes parkolást a Simple appal! (A játék lezárult!)

(2017. április 21-én sorsolunk. Játékszabályzat: http://bit.ly/33napingyenparkolas_jsz)

 

  

Néhány számadat a Simple alkalmazásról:

 

A Simple app rendszerében már több mint 250 ezren regisztráltak, és 300 ezernél többen töltötték le az alkalmazást a három platformot együttvéve (Android, iOS, Windows). Közülük pedig már több tízezren rendszeres felhasználóivá váltak az alkalmazásnak.

 

  • A Simple alkalmazással végrehajtott tranzakciók összértéke 2016-ban meghaladta az 1 milliárd forintot.
  • 2017-ben már az első negyedévben meghaladta a félmilliárd forintot a tranzakciók összértéke, és több mint negyedmillió tranzakció történt az első három hónap alatt.
  • Több mint 3000 visszajelzés alapján 4,4-es értékeléssel rendelkezik a Google Play-en az alkalmazás.
  • Jelenleg 4000 elfogadóhelyen használható az app online, vagy személyesen.
  • Nem csak a fővárosra koncentrálunk, hanem az egész országra: az autópálya-matrica vásárlás, a köztéri parkolás vagy a mozijegyvásárlás, ételrendelés, italautomaták, és a könyvrendelés is országosan elérhető.
  • A rendszeres felhasználók száma, és a használat gyakorisága alapján is a parkolás a legnépszerűbb funkció. Havi szinten már tízezernél többen használják ezt a funkciót, havonta közel 70 ezerszer parkolnak az alkalmazással, folyamatosan emelkedő tendencia mellett.
  • 2016-ban a parkolás-tranzakciók összértéke közel 128 millió forint volt, 2017-ben már az első három hónap alatt meghaladta a 90 millió forintot.
  • 2016-ban az autópálya-matricák eladásából származó tranzakciók összértéke 266 millió forint volt, 2017-ben ezt már az első negyedévben sikerült meghaladni: 297 millió forintos forgalommal.
  • A legtöbb magyarországi moziba már be lehet lépni az alkalmazásban vásárolt és felmutatott jeggyel, 2016 márciusa óta a Cinema City kínálata is elérhető az alkalmazásban. Eddig több mint 100 000 mozijegyet vásároltak 45 ezer tranzakcióval felhasználóink, az eddigi mozijegyvásárlások összértéke közel 100 millió forint.

 

Ezt a sikert egyfelől annak köszönheti az alkalmazás, hogy folyamatosan bővül az igénybe vehető szolgáltatások listája, mint például az áprilistól elérhető Budapest Park koncertjeire való jegyvásárlás. Másfelől a Simple app felhasználóinak egyre növekvő tábora a siker kulcsa, azaz Ti!

 

Köszönjük a bizalmat!