Internetes Vásárlás Hete

Idén is megrendezésre kerül az Internetes Vásárlás Hete. A programban résztvevő internetes boltok, köztük a Simple alkalmazás október első hetében egyedi kedvezményeket nyújtanak a MasterCard és Maestro kártyával vásárlóknak.  

A Simple a tavalyi évhez hasonlóan idén is beszáll a játékba, az egyre népszerűbb Simple kuponok segítségével. Míg tavaly Simple parkolásért cserébe lehetett autópálya matrica kupont szerezni, idén a Simple alkalmazással vásárolt mozijegyért jár egy 1000 forint értékű kupon*, amelyet autópálya matrica vásárlásra lehet felhasználni az alkalmazásban október folyamán.

 

Ehhez nem kell mást tenni, mint október 1. és október 15. között mozijegyet vásárolni az alkalmazással. A kínálat bőséges, hiszen a Cinema City országos mozihálózata mellett a Budapest Film és a Mi Mozink teljes kínálata is megtalálható az alkalmazásban, benne a legforróbb őszi premierfilmekkel, és a Simple IMAX moziteremmel.

 

A Simple mozijegy a telefonban landol, és az alkalmazásból megnyitva (netkapcsolat nélkül is), a telefon kijelzőjén felmutatva lehet bejutni vele a moziterembe.  

 

Emellett nem kell sorban állni a jegypénztárnál: csak netkapcsolat kell, és akár az utcán is böngészhető a filmek kínálata, ráadásul az alkalmazáson keresztül kifizethető a mozijegy, ami azonnal megérkezik a mobilunkba. Tehát nem kell sem kinyomtatni, sem a moziban átvenni a jegyet, sem készpénzzel fizetni érte! 

 

*Az Internetes Vásárlás Hete kupon a Simple alkalmazásban megszerezhető és felhasználható a kuponban leírt feltételek szerint.  A kupont egy felhasználó egy alkalommal szerezheti meg és egy alkalommal válthatja be a meghatározott szolgáltatásban. A kupon 2016. október 1. és 15. között végrehajtott mozijegy vásárlással megszerezhető, és  2016. október 31-ig beváltható.

  

Internetes Vásárlás Hetemastercard

 

Töltsd le a Simple alkalmazást a mobilodra!