Weben vedd

  • A Simple alkalmazás egyes szolgáltatásai a weben is elérhetők
  • 2019-es autópálya matrica vásárlás - vedd meg most, és nyerj okostelefont vagy egymillió forintot!
Matricát veszek
Válassz a szolgáltatások közül:

Autópálya-matrica

Bármely típusú autópálya matrica online megvásárolható itt: éves országos, éves megyei, heti és havi autópálya-matricák. Az itt megvásárolt e-matrica az útdíjfizetési rendszerben, valamint a Simple alkalmazásban is azonnal megjelenik, nem kell kinyomtatnod és magadnál tartanod. 

Matricát veszek

Jegyvásárlás

Fesztiváljegyek elérhetők itt a honlapon! Kattints a jegyekért. Az itt megvásárolt jegyed a Simple alkalmazásban is megjelenik, nem kell kinyomtatnod, elég az alkalmazásból megnyitva felmutatnod a fesztivál bejáratánál. Emellett bőséges jegykínálatot találsz a Simple alkalmazás Jegy menüpontjában.

Jegyet veszek

 

Simple szolgáltatások a weben is!

Egyes kiemelt szolgáltatásainknál itt, a simple.hu honlapon is lehetőséget biztosítunk a vásárlásra. Az autópálya-matrica szolgáltatás egész évben elérhető a honlapon, a fesztiváljegyvásárlás pedig időszakosan lehetséges a weben. A honlapon megvásárolt matricák és jegyek a Simple alkalmazásban is megjelennek.

Matricavásárlásodról automatikusan nyugtát is kapsz emailben, és a vásárlás közben számlát is kérhetsz, melyet emailben küldünk el a regisztrált címedre.

Töltsd le a Simple alkalmazást a mobilodra!